Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Vem vill inte ha 4000 kronor – utan något arbete?

30 maj, 2013 / by

Precis. Vem vill inte ha 4000 kronor utan att behöva göra något handtag? Den möjligheten finns faktiskt, tro det eller ej. Eller rättare sagt, många tror att man får 4000 kronor utan att behöva göra något, men det stämmer inte alls. Inte i verkligheten.

Det jag pratar om är, som du kanske redan kommit underfund med om du brukar läsa min blogg, smslån. Att låna pengar via sms är för många unga något alldeles fantastiskt, fram tills dess att pengarna ska betalas tillbaka. Många unga tänker inte på att pengarna som de lånar faktiskt ska betalas tillbaka en gång också, och då ska det dessutom betalas tillbaka mer pengar än vad de lånade från första början. Den berömda räntan ska ju också betalas tillbaka, vilka många glömmer helt.Snabba pengar är aldrig fel...

Många lånar bara på för fullt som inte det inte fanns någon morgondag, det är så klart helt fel inställning. Man måste ställa sig en fråga innan man tar smslån – kan jag betala tillbaka lånet i tid? Och – inte minst – är jag verkligen i behov av dessa pengar?

För att låna pengar bara för lånandets skull, det är verkligen sjukt onödigt, och något som man ska undvika till varje pris. Så se till att bara låna pengar snabbt om du verkligen är i behov av det, annars ser jag verkligen ingen anledning till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *