Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Vad katter kan lära oss om bingo

5 februari, 2013 / by

Katten är ett kärt husdjur som faktiskt kan lära oss en hel del om att spela bingo. Håller du med om följande 3 liknelser?

Sällskap

Katter gillar när man klappar, kliar och stryker dem över pälsen, de gillar sällskap helt enkelt. Det är lätt att förstå när en katt njuter riktigt mycket, lyssna bara efter spinnandet. När en katt spinner och sluter ögonen är det riktigt gott. Gärna ska det vara varmt också.

När man spelar bingo är själva spelandet bara en del av nöjet, att träffa andra människor och socialisera minst lika viktigt för många spelare. Du behöver inte gå till bingohallen för att träffa människor, även på bingosidorna finns det chatrum där du kan prata med likasinnade och ha det trevligt

Belöning

Katter är precis som alla andra djur (inklusive oss människor) lata av naturen. Katter gör sällan något i onödan, så länge det inte handlar om lek och nyfikenhet. För att det ska löna sig att springa efter och jaga en råtta eller att ta sig matskålen så måste det helt enkelt vara värt det. Råttan måste vara fetare än den energiåtgång som katten måste förbruka, för katten innebär det en risk eftersom det inte är alltid som en jakt innebär fångst och därmed energiintag.

För bingospelare kan vi hitta samma fenomen. För att registrerar sig på ett nytt bingorum behövs det en belöning som gör det värt besväret, det är här bingobonusen kommer in i bilden. En bingobonus gör det värt för spelaren att testa en ny bingosida. Får man 50kr som välkomstbonus har man inget att förlora på att testa.

Ha kul

Även katter behöver ha kul emellanåt. Lek är stimulerande och ger energi till katten. Det är även kattens sätt att utveckla sig och bli en bättre jägare då många lekar förberedelser inför jakt. Vi människor måste också ha kul och ägna oss åt tidsfördriv emellanåt, allt är inte jobb och allvar. För många innebär det många sköna avkopplande timmar spelandes bingo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *