Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Snart är det mellandagsrea

19 december, 2012 / by

Julhelgen och nyårshelgen närmar sig med stormsteg. Det verkar också som att halva sveriges befolkning kommer ta ledigt eftersom man med endast några dagars uttagna semesterdagar kan få
ett par veckors sammanhängande ledighet. Därför är det här den sista veckan på 2012 som många av oss kommer att jobba. Julhandeln rullar på för fullt men de flesta skjuter nog upp julklappsköpen till kommande helg innan julafton. Butikerna kommer ha söndagsöppet med extra lång öppettid för att hjälpa oss hinna handla mer julklappar.

Många av oss kanske glömmer bort att det kan vara smartare att spara in på julklapparna för att istället skjuta upp inköpen till den kommande mellandagsrean är du in kan handla samma varor till rabatterade priser om du har tur dvs. Därför kan det vara smart att spara pengarna till dess, istället för att handla dyrare innan jul.

Skulle du behöva mer pengar kan du alltid ta ett kortare lån på tex 3000 kr och betala tillbaka när januarilönen kommer. Det kan såklart kosta en avgift (även om nya kunder kan låna kostnadsfritt hos vissa aktörer) men är förhoppningsvis värt det om det är en bra mellandagsrea med sänkta priser. Tänk efter före bara så att du verkligen behöver köpa de där fina märkeskläderna eller blir lika nöjd med billigare märken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *