Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Så kan du spara pengar

2 juli, 2014 / by jontz

Om du vill börja spara pengar på till exempel ett högräntekonto måste du till att börja med ha en summa pengar att sätta in på kontot. Tyvärr är det ju inte alla som har några extra pengar och därför tänkte vi ge några tips på hur man kan dra ner på sina utgifter så att man kan börja spara pengar.

Spara pengar genom att sänka elkostnaderna

Till att börja med bör du se över dina elräkningar och fundera på om du kan spara pengar på just el. Att undvika torktumlaren och sänka inomhustemperaturen någon grad kan sänka elkostnaderna avsevärt.

Sluta prenumerera på tidningar

Om du prenumererar på flera tidningar, som till exempel Dagens nyheter och Dagens Industri, bör du prioritera en av dem och säga upp den andra (eller kanske båda). De flesta tidningar och nyheter finns att läsa på nätet och genom att utnyttja det kan du spara pengar.

Säg upp telefonabonnemanget

I dagens läge är det billigt att ringa från mobiltelefonen så om du har en hemtelefon bör du säga upp det abonnemanget. De fasta telefonabonnemangen är förhållandevis dyra på grund av alla fasta avgifter.

Några exempel för att spara pengar

Om du är villig att uppoffra tidningarna, den fasta telefonen och investera i en torkställning kommer du snart att ha sparat ihop en tillräckligt stor summa så att du kan börja spara pengar på ett högräntekonto.

Mer information om att spara pengar hittar du på http://www.sparapengarna.se/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *