Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Prioritera matlagningen

29 augusti, 2013 / by

Ett som är säkert när det handlar om att få mer tid för saker man tycker om och som är viktiga är att lära sig att prioritera och fokusera på de uppgifter som tillför mest. Genom att välja bort de saker i vardagen som är mindre viktiga för dig får du per automatik mer tid för det du hellre lägger din tid på om du har möjligheten att påverka ditt val, vilket de allra flesta har i olika grad.

Vilka vanliga vardagsuppgifter har då de flesta familjer att tampas med och som kräver en hel del dyrbar tid som man kanske hellre lägger på att få mer egentid och tex träna eller helt enkelt mer kvalitetstid med familjen. Det finns några säkra kort man kan använda sig av för att få mer tid, och det är enkelt att förstå om man kartlägger sin tid och ser var i veckoschemat sin dyrbara tid försvinner på saker man inte gärna befattar sig med.

Äta gör vi varje dag och när alla i familjen kommit hem efter jobb och skola är det dags att laga mat. Ibland kan inspirationen saknas för att kunna hitta på varierande och goda recept. Dessutom är det ofta ett onödigt ont att ta sig till matbutiken och sköta inhandlingen av matvaror. Här är det enkelt att vinna mer tid genom att använda sig av sk matkassetjänster från företag som tex Middagsfrid, Linas matkasse eller Gomiddag. Med ett abonemang får du vardagsmaten hemlevererad i en kasse med färdigplanerade recept. Din enda insats du behöver göra är att själv laga maten och avnjuta den, recepten är anpassade för att man lättare ska kunna uppskatta matlagningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *