Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Köpa billiga snussatser online

21 september, 2013 / by

Köp billigt snus online och påbörja din helt egna tillverkning av snus för att spara mängder med pengar, tid och för att alltid kunna ha det snus som just du gillar konstant tillgängligt. Det snus du köper i butik är mycket dyrt och det är inte alltid din butik har det du vill ha, så att göra helt eget snus efter egna specifkationer och eget tycke är mycket, mycket fördelaktigt.

Att göra sitt egna snus kräver dock en hel del tålamod och kunnande, men efter att du lyckats en gång så kommer du att fortsätta att lyckas. Precis som med tillverkningen av mycket annat så räcker det med att du följer instruktioner till punkt och pricka för att få fram bästa möjliga resultat. Problemet många har när de ska tillverka sitt egna snus är nämligen att de inte har tålamod och försöker hoppa över steg som de själva tycker låta onödiga när de i själva verket är väldigt nödvändiga för att slutresultatet ska vara så bra som möjligt.

Det finns många vägar att gå när du vill tillverka ditt egna snus. Det vanligaste är att man över nätet köper hem snussatser som du därefter följer instruktionerna på och på så vis skapar ditt egna snus. Snussatser finns i både form av lössnus men även för portionssnus, så om du föredrar det ena eller det andra så finns alternativet oavsett. I och med att du tillverkar snus med dessa snussatser så kan du anpassa snuset efter eget behag gällande konsistens och smak. Det finns instruktioner för hur man får till olika konsistenser och om du vill smaksätta snuset med någonting specifikt så kan du köpa till så kallade tobaksessenser som ger en smak till snuset du kanske inte ens hittar i butik.

En annan metod för att tillverka snus är att köpa råtobak. Det vill säga tobak som ännu inte blivit behandlad för något syfte ännu och där du själv får förbereda den innan det blir snus av det. Denna metod kräver förstås lite mer tid än snussatser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *