Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

En billig försäkring

23 mars, 2013 / by

Visste du att det är mycket enkelt att spara pengar på dina försäkringar? Bara genom att göra lite enkla jämförelser så kan du tjäna flera tusen i månaden. Enklast är att använda sig av en försäkringsförmedlare, exempelvis Insplanet, för att göra dessa jämförelser. Då går det nämligen till på så sätt att du fyller i lite uppgifter och sedan tar fram förslag på prisvärda försäkringar som passar just dig.

Du kan också göra dina egna jämförelser. Börja med att kolla runt på bolagens hemsidor och se vilken som helt enkelt blir billigast. För att få full koll är en idé att även ringa runt till bolagen och ta en extra koll. Det är inte alltid som man får reda på att gällande villkor och annat som är av betydelse när man enbart läser på hemsidorna.

En sak är dock säger – se till att göra ordentliga jämförelser innan du tecknar försäkringar. Detta gäller så väl hemförsäkringen som bilförsäkringen. Det är framför allt den sistnämnda försäkringen som du kan spara väldigt stora belopp på. Jag vet personer som har sänkt sin bilförsäkringspremie med drygt 10 000 kronor genom byte av försäkringsbolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *