Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Bra SEO plugin till WordPress

9 augusti, 2012 / by jontz

Här är en sammanställning på WordPress plugins som är bra ur ett sökmotorperspektiv.

All in One SEO Pack

Utan tvekan så är All in One paketet det viktigaste plugin som finns för WordPress.

Funktioner: Unik title och meta description för hem, valfritt titelformat på övriga sidor, dynamiska meta descriptions och keywords, noindex alternativ, canonical urls, m.fl.

SEO Smart Links

Med SEO Smart Links kan du bygga upp hela sitens interna och externa länkstruktur. SEO Smart Links kan söka igenom dina inlägg, sidor och kommentarer efter nyckelord för att automatiskt länka samman.

the_excerpt Reloaded

Indirekt har detta inget med sökmotoroptimering att göra. Den visar bara en snutt av varje inlägg istället för att visa hela, vilket förhindrar Google att tro att du har s.k ”duplicate content”. Visar bara x antal tecken  av varje inlägg på startsidan. Det optimala enligt mig är runt 25% av inlägget.

Efficient Related Posts

I slutet av dina inlägg så visas en lista på andra inlägg som kan tänkas vara relaterade. Du får en bättre intern länkstruktur helt enkelt genom att bygga upp relevanta länkar mellan dina inlägg. Välj vilka kategorier som ska inkluderas.

Fuzzy SEO Queries

Ett smart plugin som kan ge dig en liten boost i sökpositioner genom att visa en lista på det folk söker på för att komma till din site. Huruvida Google gillar detta är jag ganska osäker på.

Google XML Sitemaps

Jag vet inte om det hjälper längre. En magkänsla säger att Google kan lista ut sånt här utan hjälp från vår sida.

SEO Friendly Images

Lägger till alt-taggar på dina bilder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *