Maoistiskt Forum Allt om maoism hittar du på maoistiskt forum se.

Att träffa någon via nätet

14 juni, 2013 / by

Vi lever idag ett väldigt uppkopplat liv vilket både är på gott och ont, fast fördelarna är långt mycket större än nackdelarna. Baksidan med ett ständigt uppkopplat liv är att vi ibland glömmer bort omvärlden och avskärmar oss genom att hela tiden sitta vid datorn eller med nacken böjd över telefonen surfandes på tunnelbanan eller vart man än befinner sig för stunden. Det hela är faktiskt smått roande, om du bara stannar upp och observerar människorna som passerar kan man nästan satsa pengar på att fler har ögonen på smartphonen istället för att titta vart man går. En nackdel är alltså att man faktiskt missar andra människor man passerar dagligen bara för att man är hela tiden fingrar på telefonen.

Men det är samma faktum som även öppnar upp hela världen för oss. Aldrig har det varit enklare att komma i kontakt med människor tack vare internet. Vare sig det handlar om Facebook eller någon av nätets populära dejtingsajter så är nya kontakter aldrig längre än ett klick bort. Klicka här för att hitta bra dejtingsajter.

Och det är faktiskt så enkelt som det låter, även om det ibland krävs extra mod för att våga öppna sig och visa att man är intresserad. Man skall dock inte glömma bort samma sociala regler gäller såväl online som utanför nätet. Man springer helt enkelt inte fram till någon och bara rycker tag, vanligt sunt förnuft, känsla och normala sociala färdigheter premierar även på nätet. Om du vill prova nya sätt att träffa människor och skapa nya kontakter är det rekommenderat att registrera sig på någon av dejtingsajterna och testa, det behöver inte kosta något alls!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *